Print opties

Sluiten

Frisse kip fajita met paprika en guacamole

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de paprika in reepjes. Pel de ui en snijd in partjes. Snijd de kipfilet in reepjes.
2
Snijd de watermeloen in stukken en verdeel samen met de sla over 2 bakjes.
3
Schil en ontpit de avocado. Prak de avocado samen met de Guacamole Dip Mix in een kom.
4
Verhit de olie in een goed verwarmde pan op middelhoog vuur. Bak de kip rondom goudbruin. Voeg de paprika en ui toe en bak tot ze bruin zijn. Zet het vuur lager en voeg de kruidenmix en het zout toe. Roer goed door en laat 5 min. pruttelen.
5
Verwarm ondertussen de tortilla's volgens aanwijzingen op de verpakking. Pluk de koriander.
6
Vul de tortilla’s met de salade, de kip en de groenten. Voeg wat salsa en zelfgemaakte guacamole toe en garneer met koriander. Serveer de fajita’s met de stukken watermeloen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.