Verhit de zonnebloemolie in een diepe pan tot 180°C. Vouw een Libanees brood voorzichtig tussen twee grote metalen pollepels (zorg dat er ruimte tussen blijft zodat er een kommetje ontstaat) en houd dit 1 min. in de hete olie totdat het brood krokant en goudbruin is. Laat uitlekken op keukenpapier. Herhaal met de overige broden.
2
Halveer de cherrytomaten en snijd de komkommer in blokjes. Snijd de sinaasappel in partjes en pluk de blaadjes van de basilicum. Meng in een kom de rucola, basilicum, cherrytomaten, komkommer, kiemgroenten, pijnboompitten en sinaasappel.
3
Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en wat peper en zout tot een dressing. Giet de dressing over de salade en mix.
4
Verdeel de salade over de krokante broodbakjes en rasp er Parmezaanse kaas overheen. Serveer direct, zodat het brood lekker knapperig blijft.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.