Print opties

Sluiten

Frisse spaghetti met groene asperges

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de harde onderkant van de asperges en halveer. Snijd de courgettes in blokjes. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd twee soeplepels (per 4 personen) van het kookvocht apart en giet de spaghetti af.
3
Kook de helft van de courgette 7 min. in het kookvocht en pureer. Roer de chilipepervlokken, citroenrasp en -sap en de helft van de kaassnippers door de courgettesaus. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verhit een pan met de olijfolie op middelhoog vuur en bak de groene asperges, gedroogde tomaat en de rest van de courgette 5 min. Voeg de spaghetti en courgettesaus toe en roer door. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de spaghetti over de borden en garneer met de rest van de kaassnippers.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.