Kruid de runderlappen met Verstegen Mix voor Rundvlees en laat 10 min. marineren in de koelkast.
2
Pel ondertussen de ui en knoflook en hak grof. Snijd de prei in de lengte door de helft en was deze, snijd vervolgens in halveringen van 2 cm dik. Was de winterpeen en snijd deze in blokken van 2 cm.
3
Verwarm een braadpan met de olijfolie op middelhoog vuur en bak de runderlappen bruin. Voeg de groenten toe en bak deze voor 3 min. mee.
4
Blus het geheel af met bruin bier en laat dit op laag vuur 3-4 uur stoven met de deksel op de pan totdat de sukadelappen uit elkaar vallen. Let op dat het niet droog kookt.
5
Verwarm de oven voor op 200C. Verdeel de ribbelfriet over een met bakpapier beklede bakplaat en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de frites met het stoofvlees en de mayonaise.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.