Laat de tuinerwten ontdooien. Verhit ⅗ van de olijfolie in een grote koekenpan op hoog vuur en bak de krieltjes, gesneden rode ui en roerbakgroenten 10 min. Schep af en toe om.
2
Klop de eieren los in een kom en voeg 80 gr Pecorino saladeflakes, tijm en chilivlokken toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de krieltjes en groenten over de bodem van de pan en schenk het eimengsel erover. Draai het vuur laag en laat 10 min. bakken met de deksel op de pan.
3
Pel en snipper ondertussen de sjalot. Meng met de mosterd, rode wijnazijn en de overige olijfolie tot een dressing en meng met de waterkers, tuinerwten en de overige kaasflakes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
4
Snijd de frittata in stukken en serveer met de salade en het stokbrood.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.