Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de rode uien in halve ringen. Rasp de manchego op een grove rasp. Snijd de zalmfilet in blokjes van 2 cm.
2
Halveer de bimi over de lengte. Meng de eieren met de zure room en manchego. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verhit een pan met de olijfolie en bak de zalmfilet, bimi en rode ui 5 min. Voeg het eimengsel toe en roer kort door. Gaar de frittata 15 min. op laag vuur met de deksel op de pan.
4
Verdeel de Turkse broden over een bakplaat, plaats in de oven en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het Turks brood in kwarten.
5
Schep de frittata uit de pan en serveer met het Turks brood en de pikante hummus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.