Hak ½ van de basilicum fijn en ris de blaadjes van de overige basilicum. Snijd 3 cm van de onderkant van de groene asperges. Verwijder de kroontjes van de tomaten en prik hier gaten in met de punt van een scherp mes.
2
Meng de eieren, slagroom, gehakte basilicum, Verstegen Zwarte Peper en Verstegen Zeezout met een garde tot een geheel.
3
Bereid het Verstegen KNEED & KLAAR PEULGEHAKT Klassiek gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak het Verstegen peulgehakt 4 min. Voeg het eimengsel toe en roer dit kort door. Leg de groene asperges en tomaten op het ei en leg de deksel op de pan. Bak de fritatta gedurende 8 min. op laag uur.
5
Verdeel de overige basilicumblaadjes over de frittata en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.