Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de helft van de olijfolie in een ovenbestendige bakpan en bak de aardappelschijfjes in 4 tot 5 min. goudbruin.
2
Snijd de kaas in kleine blokjes. Klop in een ruime kom de eieren los en meng met de zure room. Meng de kaasblokjes door het eiermengsel. Kruid met peper en zout. Pel de knoflook, pers boven de kom en roer het geheel.
3
Meng de aardappelschijfjes door het eimengsel en giet het geheel terug in de pan. Verwarm zachtjes tot het ei begint te stollen. Zet de ovenbestendige pan in het midden van de oven en bak de frittata in 15 min. mooi goudbruin.
4
Schil ondertussen de koolrabi en snijd met een kaasschaaf in dunne plakjes. Was de landcress en meng met de plakjes koolrabi. Rasp de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers het sap eruit. Maak de salade aan met de overige olijfolie, citroenrasp, citroensap, honing en mosterd. Kruid naar smaak met peper en zout.
5
Laat de frittata met behulp van een spatel uit de pan glijden en serveer op een platte schaal. Snijd de frittata in punten en serveer samen met de salade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.