Was en snijd de paprika in reepjes van ongeveer 2 cm breed. Halveer de olijven en de cherrytomaatjes.
2
Klop de eieren met de melk, de helft van de kaas en Italiaanse kruiden in een kommetje.
3
Meng de groenten en olijven door het eimengsel. Breng op smaak met chilipoeder, zout en peper. Voeg de resterende kaas en tomaatjes toe en roer door.
4
Bak de spekjes in een koekenpan, zonder olie, een beetje knapperig. Zodra ze beginnen te kleuren, voeg het eimengsel toe. Roer een keer door en doe de deksel op de pan. Als het mengsel volledig gestold is, is deze goed. Afhankelijk van de temperatuur en grootte van de pan zal dit 10-15 min. duren.
5
Laat de frittata uit de pan op een bord glijden.
6
Serveer op een bord of schaal.
7
Garneer met een handje rucola en serveer de resterende rucola als salade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.