Print opties

Sluiten

Fusilli met sugocasa, broccoli en paprika

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Bereid de fusilli half volkoren al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper ondertussen de ui. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de gele paprika in blokjes en snijd de broccoli in roosjes. Snijd de oregano fijn.
3
Verwarm een pan met de olijfolie en fruit de ui en knoflook ongeveer 3 min. Voeg de broccoliroosjes toe en bak 2 min. mee. Voeg de gele paprika toe en bak nog 2 min.
4
Voeg de Sugocasa Tradizionale samen met de verse oregano toe. Laat de saus 10 min. sudderen op laag vuur.
5
Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas. Schep de saus door de pasta en garneer met de Parmezaanse kaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.