Print opties

Sluiten

Gado gado met oesterzwammen en Krupi Chips

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Kook in een andere pan de eieren naar wens en laat ze schrikken. Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Snijd de komkommer in reepjes. Maak de waspeen schoon en snijd in reepjes.
2
Scheur de oesterzwammen in reepjes. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan op middelhoogvuur en bak de oesterzwammen goudbruin. Schud regelmatig om. Zorg dat de oesterzwammen na het bakken warm blijven in aluminiumfolie.
3
Rasp de groene limoenschil (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter). Snijd de limoen doormidden en pers beide helften uit. Meng de limoenrasp en het limoensap met de komkommer in een kom.
4
Verwarm in de pan van de oesterzwammen de resterende olijfolie en fruit hierin de knoflook, waspeen en taugé aan. Breng op smaak met peper en zout.
5
Maak ondertussen de satésaus warm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de eieren en halveer ze. Verdeel de rijst over de borden en schep er de gemarineerde taugé, waspeen en oesterzwammen op. Schep de satésaus eroverheen en garneer met de gehalveerde eitjes, Krupi Chips en komkommer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.