Print opties

Sluiten

Galette met peer en gorgonzola

Bereidingstijd
50 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 30min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Vet een taartvorm met losse bodem in met de ongezouten roomboter. Leg het bladerdeeg over de taartvorm heen en druk dit nog niet aan. Verdeel de kruidenroomkaas en gorgonzola over het bladerdeeg. Schil de peren en snijd in plakjes. Verdeel over de kaas, gevolgd door de pijnboompitten en pecannoten. Ris het takje tijm en verdeel dit er ook over. Vouw de rand van het bladerdeeg naar binnen.
2
Kluts het ei en bestrijk de rand van de galette met het ei. Plaats de galette in de oven en bak in 30-40 min. gaar.
3
Haal de galette uit de oven. Verdeel voor het serveren de hot honey en de basilicumblaadjes over de galette.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.