Print opties

Sluiten

Garnalenpakketjes van de barbecue

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de gember en hak fijn. Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de rode peper in dunne ringen. Meng de gember en knoflook met de hoisin en sojasaus in een schaaltje en roer door elkaar. Spoel de garnalen af onder de kraan en dep droog. Voeg toe aan de marinade en meng opnieuw. Zet opzij tot gebruik.
2
Laat de mais uitlekken en dep droog. Voeg de mais, bimi, olijfolie, peper en zout toe aan een kom en mix door elkaar.
3
Vorm pakketjes van aluminiumfolie. Dit doe je door een vierkant stuk te nemen en hier aan beide kanten een punt te maken, zodat het de vorm van een bootje krijgt. Zorg dat de randen omhoog blijven staan.
4
Verdeel de mais, bimi, garnalen en rode peper over de pakketjes. Verdeel de overgebleven marinade over de pakketjes.
5
Bak de garnalenpakketjes op de barbecue in 10 min. gaar. Garneer met de sesamzaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.