Snijd de Chinese kool in fijne dunne repen. Verwijder de draden van de sugarsnaps en snijd deze in stukken van 1 cm dik. Schaaf de wortels in linten met een mandoline of kaasschaaf. Meng dit met de sojabonen door elkaar.
2
Marineer de garnalen met de Verstegen Mix voor Scampi & Garnalen en de olijfolie voor 10 min.
3
Verwarm ondertussen de Verstegen Satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verwijder de zaadlijst van de rode peper en snijd deze fijn. Roer dit samen met de sojasaus, sesamolie en honing tot een dressing. Meng dit door de salade van kool en sojabonen.
5
Steek de barbecue aan. Rijg de garnalen aan de satéprikkers. Gril de spiesjes voor ongeveer 5 min. op de barbecue of totdat deze gaar zijn (let op dat je de garnalen niet te gaar grilt). Rasp wanneer de spiesjes klaar zijn de citroen over de spiesjes (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter). Serveer de spiesjes met de salade en de satésaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.