Breng ruim water aan de kook. Snijd de bloemkool in roosjes, kook in 5 minuten gaar en giet af.
2
Verhit een koekenpan zonder olie en bak hierin de spekreepjes uit. Ris de blaadjes van de tijm. Voeg de bloemkoolroosjes, tijm en 1/3 deel olijfolie toe aan de koekenpan en bak op hoog vuur ca. 3 minuten totdat de bloemkoolroosjes mooi goudbruin van kleur zijn.
3
Snijd de appels en brie in blokjes. Meng de witte wijnazijn, honing, mosterd en 2/3 deel olijfolie tot een dressing. Breng extra op smaak met peper en zout. Schep appel, brie en het bloemkool-mengsel door elkaar en schenk hier de dressing over.
4
Garneer de bloemkoolsalade met de pecannoten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.