Print opties

Sluiten

Gebakken feta met cherrytomaten, olijven en pepers

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de knoflook en plet deze. Bedek de bodem van een ovenschaal met de knoflookteentjes, uitgelekte Kalamata olijven en ingelegde groene pepers.
2
Leg de feta in zijn geheel op de olijven en pepers. Knip de cherrytomaten met steel per 2 of 3 van de tros en verdeel ze rondom de feta. Besprenkel het geheel met de olijfolie.
3
Meng de honing met de zwarte peper en verdeel de helft hiervan over de feta. Houd de andere helft apart. Strooi de chilivlokken over de feta en verdeel de takjes tijm over de ovenschaal.
4
Bak de feta in de oven gedurende 20-25 min. op 200°C. Verdeel de rest van de peperhoning over de feta wanneer deze uit de oven komt.
5
Serveer met stokbrood.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.