Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de halloumi door de lengte in 3 plakken. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de halloumi in 2 min. per kant goudbruin. Haal de halloumi uit de pan en bak de spekjes in dezelfde pan in 4 min. krokant.
2
Breng water aan de kook en kook het ei (3 min. voor zachtgekookt, 5 min. voor medium, 8 min. voor hardgekookt). Spoel af met koud water, pel het ei en snijd doormidden.
3
Snijd de bieslook en oregano fijn en meng met de cottage cheese en peper naar smaak. Halveer de avocado en verwijder de pit en schil.
4
Leg de sla op een bord. Verdeel vervolgens de halloumi, spekjes, quinoa, avocado en het ei over de salade. Schep een lepel cottage cheese in de avocado op de plek waar de pit zat en serveer de rest in een schaaltje bij de salade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.