Print opties

Sluiten

Gebakken kaneelperen

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de peren, halveer ze en verwijder het klokhuis. Verhit de roomboter in een koekenpan, voeg de kaneelsuiker en ahornsiroop toe en meng goed. Bestrijk beiden kanten van de peren met de kaneelsaus. Plaats de peren met de snijkant naar beneden in een ovenschaal. Bak voor 25 min.
2
Klop de mascarpone met de vanillesuiker los in een kom. Hak de walnoten grof en rooster kort in een droge pan. Meng met de bebogeenpasta , kaneel en grof zeezout tot een warme karamelsaus.
3
Serveer de warme peren met een lepel mascarpone en de walnoten-karamelsaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.