Print opties

Sluiten

Gebakken spruitjes met gegrilde geitenkaas

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de spruiten schoon en snijd in plakken. Snijd de peren in kwarten en snijd het klokhuis uit de partjes. Snijd de pastinaak in lange plakken van 1 cm.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de pastinaak 5 min. Giet af en breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd de plakken geitenkaas doormidden zodat er 4 ronde plakken ontstaan. Verdeel de geitenkaas over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel ½ van de honing over de geitenkaas en gril 10 min. in de oven. Verdeel de laatste 4 min. de pecannoten over de bakplaat.
4
Verhit een pan met de olijfolie en bak de spruiten en peren 6 min. Breng op smaak met peper en zout. Hak de peterselie grof.
5
Verdeel de spruiten, peren en pastinaak over de borden. Leg de geitenkaas erop en garneer met de krulpeterselie, de rest van de honing en pecannoten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.