Snijd de tomaten in partjes, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel en snipper de sjalot. Verdeel het zeezout over de tomaat en sjalot en laat beide goed uitlekken in een zeef. Hak de kappertjes fijn. Meng de tomaten en sjalot met de mosterd, worcestersaus, maggi en kappertjes.
2
Halveer de avocado, verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil. Pureer het vruchtvlees met de truffelmayonaise. Breng op smaak met peper en zout en schep in een spuitzak met spuitmondje.
3
Verhit de zonnebloemolie in een diepe pan tot 180°C. Knip de rijstvellen in 4 stukken en frituur per stuk 2-3 sec. tot ze opbollen en krokant zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
4
Snijd de radijs in dunne plakjes. Verdeel de tomatentartaar over de gefrituurde rijstvellen. Drizzle het avocadomengsel over de tomatentartaar. Garneer met de radijsjes, balsamico parels, microgroenten en eetbare viooltjes. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.