Gegrilde abrikoos met 5 spices crumble en gekarameliseerde pecannoten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng 50 gr koude roomboter met de bloem, amandelmeel, Verstegen World Spice Blend 5 Spices en 40 ml agavesiroop tot een kruimelig deeg. Verdeel de crumble over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
2
Hak de pecannoten grof. Verhit in een pan de resterende roomboter met de kokosbloesemsuiker en resterende agavesiroop totdat het begint te borrelen. Voeg de pecannoten toe en roer goed door. Stort de pecannoten op een bakpapier en laat afkoelen.
3
Snijd de abrikozen doormidden en verwijder de pit. Verhit een grillpan met de olie en gril de abrikozen 5 min. tot er grillstrepen ontstaan.
4
Verdeel de mascarpone over de borden, leg daar 3 abrikozen op en verdeel de crumble en gekarameliseerde noten naast de mascarpone op het bord. Garneer met munt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.