Pers de limoen uit en doe 3 tl sap in een kom. Voeg de mayonaise, chilipoeder en crème fraîche toe. Snijd de knoflook fijn en roer goed door het mengsel heen. Dek het mengsel met folie af en plaats in de koelkast. Rasp de Parmezaanse kaas boven een andere kom, dek af en plaats ook in de koelkast.
2
Was de maïskolven met water. Verhit op hoog vuur een grillpan. Snijd de maïskolven doormidden, smeer deze in met olie en bestrooi met een snufje zout. Grill de maiskolven aan iedere zijde totdat deze beginnen te verkleuren. Bak de maïskolven in ongeveer 15 min. gaar.
3
Snijd de koriander fijn. Haal de maïskolven van de grill en smeer ze in met het limoenmengsel. Top de maïskolven af met Parmezaanse kaas en koriander.
Tip: deze maïskolven zijn heerlijk als bijgerecht voor bij de barbecue!
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.