Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de helft van de citroen in plakken. Dep de vis droog en vul met 3 plakken citroen en de helft van de rozemarijn en salie.
2
Maak schuine 3 sneden in de huid van de Dutch Yellowtail met een scherp mes. Leg de vis op een bakplaat en leg daaromheen een doormidden gesneden knoflookbol, de andere helft van de verse kruiden, de trostomaten, een doormidden gesneden limoen en de andere helft van de citroen. Besprenkel met olijfolie en zout.
3
Bak de vis in ongeveer 25 min. gaar in de oven. Dit is afhankelijk van de grootte van de vis.
4
Maak ondertussen de vinaigrette. Hak de peterselie en het teentje knoflook fijn. Voeg samen met de mosterd, balsamico azijn, zout, peper en 4 el olijfolie toe aan een kommetje. Meng alle ingrediënten goed met elkaar.
5
Maak de sla aan met een scheutje olijfolie, snufje zout en het citroensap.
6
Haal de vis uit de oven, leg de aangemaakte sla bij de vis en serveer met de vinaigrette.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.