Print opties

Sluiten

Gegrilde zoete aardappel met halloumi van de BBQ

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Maak de barbecue aan en laat goed warm worden. Was ondertussen de zoete aardappel en snijd in blokjes van ongeveer 2 centimeter. Pel en snijd de ui in grove stukken. Pel de knoflook en snipper fijn. Ris de rozemarijn van de takjes en snipper fijn.
2
Meng de blokjes aardappel met de ui, knoflook, rozemarijn en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het geheel over de gietijzeren pan of grillschaal.
3
Bak het geheel in de pan of schaal op de barbecue met gesloten deksel in ongeveer 25-30 minuten gaar. Om de 10 minuten goed omscheppen.
4
Snijd ondertussen de halloumi in plakken van 1 cm dik en hak de peterselie. Vet het barbecuerooster goed in en grill de halloumi aan beide kanten ongeveer 2-3 minuten. Serveer de halloumi op de zoete aardappel en ui en maak af met de gehakte peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.