Print opties

Sluiten

Gehakt taco’s met tomaat, maïs, spinazie en guacamole

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Halveer de avocado’s, lepel het vruchtvlees eruit, prak fijn en meng in een kommetje met de guacamole dip mix. Zet in de koelkast tot gebruik.
2
Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui voor 5 min. Voeg het gehakt samen met de taco kruiden en een scheutje water toe. Rul gaar.
3
Roer ½ van de maïs samen met ½ van de spinazie toe en laat slinken. Halveer de cherrytomaten en roer erdoor samen met een flinke hand spinazie. Laat slinken. Halveer de cherrytomaten en roer de laatste 2 min. door het gerecht.
4
Meng de overige spinazie met de overige maïs.
5
Bereid de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul met het gehaktmengsel en serveer samen met de spinazie-maïs salade, guacamole en salsa.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.