Print opties

Sluiten

Gehaktbal met uienjus, aardappelen en sperziebonen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng twee pannen met water aan de kook. Schil de aardappelen en kook ze in 15 min. zacht in de ene pan. Dop de sperziebonen en kook ze in 10 min. beetgaar in de andere pan.
2
Verhit ondertussen de helft van de boter in een braadpan en bak de gehaktballen rondom goudbruin. Breng op smaak met peper en zout. Haal ze uit de pan en houd even warm. Zet het vuur niet uit.
3
Pel en snipper de ui. Voeg de overige boter toe aan de dezelfde pan en fruit de ui. Voeg de bloem samen met het water en wat peper en zout toe en blijf roeren tot er een jus ontstaat. Plaats de gehaktballen nog even terug in de pan en meng ze met de uienjus.
4
Serveer de gehaktballen met de jus, aardappelen en sperziebonen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.