Print opties

Sluiten

Gehaktbrood met aardappelpuree en sperziebonen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder de topjes van de sperziebonen en snijd de peterselie fijn.
2
Schil de aardappelen en snijd deze in stukken van 3 cm. Spoel de aardappelen met koud water af zodat het zetmeel verwijderd wordt. Vul een pan met koud water en leg hier de aardappelen in. Kook de aardappelen in 20-25 min. gaar.
3
Meng ondertussen het paneermeel, ei, de peterselie en Verstegen Mix voor Gehakt met Uitjes met het gehakt. Bekleed de bakvorm met bakpapier en verdeel het gehakt hierin. Zet de bakvorm in de voorverwarmde oven voor 20 min. tot goudbruin en gaar.
4
Breng een pan met water aan de kook en kook de sperziebonen in 3 min. beetgaar.
5
Pureer de aardappelen met boter en room en breng op smaak met het Verstegen Zeezout.
6
Haal het gehaktbrood uit de oven en snijd deze in plakken van 2 cm dik. Serveer het gehaktbrood met de mosterd, sperziebonen en aardappelpuree.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.