Print opties

Sluiten

Geitenkaasrösti met bietjes

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
35 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de aardappelen en rasp ze grof. Leg een paar vellen keukenpapier op je werkblad en stort de geraspte aardappelen hierop uit. Leg er nog wat andere vellen keukenpapier op en druk het overtollige vocht uit de aardappelsliertjes. Doe ze in een grote mengkom.
2
Smelt de boter en voeg samen met het peper en zout toe aan de kom. Verkruimel ½ van de geitenkaas en roer door elkaar.
3
Verwarm de oven voor op 220°C. Verwarm de olie in een ovenbestendige pan en stort het aardappelmengsel daarin. Spreid uit zonder de aardappelen teveel aan te drukken. Bak 5 à 10 min. Zet de pan in de warme oven en bak 30 min.
4
Snijd ondertussen de bietjes in parten en verkruimel de overige geitenkaas.
5
Maak de dressing door de mosterd te mengen met de balsamico-azijn en op smaak te brengen met peper en zout.
6
Haal de rösti uit de oven en laat 2 min. afkoelen. Roer de sla door de dressing en schep die op de rösti. Leg ook de bietjes en de rest van de verkruimelde geitenkaas erbij en serveer onmiddellijk.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.