Snijd de geitenkaas in plakken van 2 cm dik. Snijd de watermeloen in parten. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in parten.
2
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
3
Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een pan met de olijfolie en bak de kipreepjes 3 min. zodat deze warm zijn.
4
Verdeel de geitenkaas over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 7 min. in de oven tot de geitenkaas goudbruin kleurt.
5
Meng ondertussen de parelcouscous, raapstelen, avocado en watermeloen tot een salade.
6
Verdeel de salade over de borden. Garneer met de kipreepjes en geitenkaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.