Gekleurde Mexicaanse burrito’s met limoen-kwarkdip
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper de ui en de teen knoflook. Snijd de paprika’s in blokken van 1x1 cm. Voeg de olie toe aan een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de paprika, Verstegen World Spice Meal Burrito, zwarte bonen en ½ tl zout toe en bak 5 min. mee.
3
Halveer de avocado’s en verwijder de pit en schil. Prak de avocado samen met het resterende zout en 1 el limoensap tot een guacamole.
4
Meng de kwark met het resterende sap van de limoen tot een dip. Snijd de walnoten en de koriander grof. Scheur de bladeren van de ijsbergsla. Bereid de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking.
5
Beleg iedere wrap met de guacamole, rijst, sla, bonenmengsel, walnoten en de koriander. Rol op en serveer met de limoen- kwarkdip.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.