Print opties

Sluiten

Gemarineerde biefstukpuntjes met naanbrood

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd deze in schuine dunne repen.
2
Marineer de biefstukpuntjes met ½ van de zonnebloemolie en de Verstegen VSZ Rendang kruiden 10 min. in de koelkast.
3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de snijbonen in 3 min. beetgaar. Haal de snijbonen uit het water en kook de bloemkoolrijst 2 min. in het kokend water.
4
Verwarm een pan met de overige zonnebloemolie en bak de rode peper en biefstukpuntjes 3 min. Voeg de snijbonen toe en bak nog 4 min.
5
Verdeel ondertussen het naanbrood over een met bakpapier beklede bakplaat en bak af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster het sesamzaad 4 min. in de oven mee.
6
Verdeel de bloemkoolrijst en rendang biefstukpuntjes over de borden, garneer met het geroosterde sesamzaad en serveer met het naanbrood.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.