Gemarineerde kipdrumsticks met aardappelpartjes en spinazie
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Marineer de kipdrumsticks met de Verstegen World Spice Blend Garam Masala en 1/3 van de olijfolie. Zet dit vervolgens in de koelkast voor 10 min.
2
Pel en snijd ondertussen de knoflook en ui fijn. Verwarm een pan op middelhoog vuur met de helft van de resterende olijfolie en bak hier de kipdrumsticks voor 10 min. goudbruin en gaar. Draai de kipdrumsticks regelmatig om tijdens het bakken.
3
Verwarm ondertussen een andere pan op middelhoog vuur met de resterende olijfolie en bak hier de knoflook en ui voor 3 min. tot deze licht beginnen te kleuren. Voeg hier de aardappelpartjes aan toe en bak deze voor 6 min. tot dat deze goudbruin kleuren. Spatel hier voorzichtig de spinazie doorheen, bak deze voor 2 min. mee zodat deze geslonken is en breng op smaak met Verstegen Zeezout.
4
Rasp de citroen met een fijne rasp (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en meng dit door de Griekse yoghurt heen.
5
Serveer de kipdrumsticks met de aardappelpartjes en spinazie. Schep hier als laatste de citroenyoghurt overheen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.