Print opties

Sluiten

Gemarineerde kipfilet met pitabrood en aardappelpartjes

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

3 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 240°C. Snijd de kipfilet in repen van 1 cm dik en marineer deze met 1/3 van de olijfolie en de Verstegen World Spice Blend Jamaican Jerk, zet dit vervolgens in de koelkast voor 10 min.
2
Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn, halveer de cherrytomaat en snijd de paprika in repen van 1 cm dik.
3
Verwarm een pan met olijfolie en bak hier de knoflook en rode ui in 3 min. goudbruin. Voeg hier vervolgens de paprika repen aan toe en bak deze voor 5 min. mee. Zet het vuur uit en voeg hier de cherrytomaten aan toe.
4
Verwarm een pan met de overige olijfolie en bak hier de kip in 7 min. goudbruin en gaar. Haal de kip uit de pan en bak de aardappelpartjes in 7 min. goudbruin voeg hier naar smaak peper en zout aan toe.
5
Leg ondertussen de pitabroodjes op een ovenrek en bak deze volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voor verwarmde oven.
6
Vul de pitabroodjes met de kip en lauwwarme groenten en serveer hier de aardappelpartjes bij.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.