Print opties

Sluiten

Gemarineerde kippendij met sinaasappel

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
1
Pel en snijd de knoflook fijn. Rasp de schil van de helft van de sinaasappels (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Snijd de andere sinaasappel in parten.
2
Meng de knoflook, sojasaus, honing, gedroogde peterselie en sesamzaad met de rasp en het sap van de sinaasappel.
3
Snijd de kippendij in 4 stukken, voeg deze bij de marinade en laat dit 45 min. marineren in de koelkast.
4
Verhit een gourmetpannetje met de olijfolie en bak de kippendij in 8 min. gaar en goudbruin. Garneer met de sinaasappel.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.