Steek de barbecue aan. Snijd 3 stengels bosui in schuine ringen van 1 cm dik.
2
Was de aardappelen en snijd deze in aan de bovenkant tot 1 cm van de rand. Scheur 4 stukken aluminiumfolie af. Leg hier de aardappelen op en verdeel er 2/3 van de zonnebloemolie overheen. Vouw dicht en leg 20 min. op de barbecue.
3
Verdeel ondertussen de resterende zonnebloemolie over de spareribs en gril 10 min. op de barbecue.
4
Snijd de dille fijn en meng de helft met de crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de gesneden bosui, gefrituurde uitjes en overige dille over de spareribs.
6
Verdeel de resterende crème fraîche over de zoete aardappelen en serveer naast de spareribs.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.