Print opties

Sluiten

Gemarineerde tempeh met gezuurde groente

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd het loof van de radijs en bospeen, schil de bospeen en snijd deze samen met de komkommer en radijs in dunne plakjes. Rasp de schil van ½ van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit, snijd de overige limoen in partjes.
2
Hak de koriander grof en meng met ½ van de sesamolie en ½ van het limoensap en -rasp. Verdeel de marinade over de radijs, bospeen en komkommer, roer dit door en zet in de koelkast.
3
Verhit ondertussen een pan met water en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
4
Snijd de tempeh in blokjes, marineer met de rode curry pasta en de overige sesamolie en het overige limoensap en -rasp. Verhit een pan met de zonnebloemolie en bak de tempeh goudbruin op middelhoog vuur.
5
Verdeel de rijst over de borden, leg hier de gezuurde groente en sojabonen op, schep de tempeh over de rijst en garneer met de cashewnoten en limoenpartjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.