Verwarm de airfryer voor op 200ºC. Was de ongeschilde aardappelen schoon en dep ze droog. Smeer de aardappelen rondom in met de helft van de olijfolie en bestrooi met wat zout. Leg in de airfryer en bak 30 min. Kian2021
2
Pel en pers de knoflook. Hak de dille en peterselie fijn. Meng samen met de crème fraîche en geitenkaas tot een gladde kruidenroom. Gebruik eventueel een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout.
3
Pel de ui en snijd in partjes. Leg de uien erbij in airfryer en bak nog eens 10 min.
4
Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm. Verhit de resterende olijfolie in een pan en wok de courgette en bimi ca. 4 min.
5
Haal de aardappelen en ui uit de airfryer. Snijd de aardappelen voor de helft in en duw een beetje open. Vul de aardappelen met de kruidenroom, bimi en courgette. Serveer met de ui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.