Print opties

Sluiten

Geroosterde bloemkool met kipshoarma

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de bloemkool in plakken van 1 cm dik. Mix met een blender de Parmezaanse kaas, het knabbelspek en de Italiaanse kruiden grof.
2
Leg de bloemkool op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel het kaasmengel over de bloemkool. Plaats 20 min. in de oven tot de bloemkool gaar is en begint te kleuren.
3
Verhit ondertussen de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de maiskolven 10 min. rondom zodat de mais gaat kleuren. Snijd de mais los van de kolf.
4
Verhit een koekenpan met olijfolie op middelhoog vuur en bak de kipshoarma in 8 min. gaar.
5
Leg de bloemkool op de borden en verdeel hier de mais en kipshoarma overheen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.