Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de Chinese kool over de lengte in 6 stukken. Leg de Chinese kool parten met de snijkanten naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de olijfolie erover en breng op smaak met peper en zout. Rooster 25 min. in de oven, tot de kool goudbruine randjes heeft.
2
Verwarm ondertussen een pan met de rode currypasta en tomato frito en breng al roerend aan de kook. Laat de currysaus 3 min. zachtjes koken.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
4
Snijd de limoen in parten. Verdeel de cashewnoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 5 min. in de oven. Laat de noten iets afkoelen en hak grof.
5
Verdeel de rijst en geroosterde Chinese kool over de borden. Schenk er de currysaus over, garneer met de cashewnoten en leg er een limoenpartje bij.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.