Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de gewone en zoete aardappelen en snijd in grove stukken. Pel en snijd de rode ui in parten en pel en pers de knoflook. Was de citroen, sinaasappel en bloedsinaasappel goed en snijd in schijfjes.
2
Leg de aardappel, ui en knoflook op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met peper en zout en leg de takjes rozemarijn en tijm erop. Schep even om. Verdeel de schijfjes citrusvruchten ertussen.
3
Meng de fivespice kruiden met wat peper en zout en wrijf de kippenpoten hiermee goed in. Leg de kippenpoten met het vel naar boven op de bakplaat.
4
Rooster het geheel in het midden van de oven voor ongeveer 45-55 min., tot de kip goudbruin en gaar is en de aardappelen geroosterd en zacht zijn. Schep halverwege eventueel de groenten een keer om en besprenkel de kip met wat van het braadvocht. Serveer warm.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.