Print opties

Sluiten

Geroosterde groenten tzatziki bowl

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de olijfolie in een ovenschaal en plaats al in de oven. Schil de aardappelen en snijd in stukjes. Kook de aardappelen in ruim water met een snufje zout gedurende 10 min. Giet af, schud ze in de warme ovenschaal en rooster voor 30 min.
2
Snijd ondertussen de broccoli, bloemkool en radijsjes in kleine roosjes/stukjes. Voeg na 30 min. toe aan de ovenschaal, verdeel het paprikapoeder en peper en zout naar smaak over de groenten en rooster 10 min. mee.
3
Rasp ondertussen de komkommer, pel en pers de knoflook en snijd de dille fijn. Meng de komkommer met de Griekse yoghurt, knoflook, verse dille, peper en zout om een frisse tzatziki te maken.
4
Verdeel de geroosterde aardappelen, broccoli, bloemkool, radijs, ingelegde ui en tzatziki over borden. Garneer met amandelschaafsel en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.