Verwarm de oven voor op 180°C. Was de knolselderij en snijd deze in plakken van 2 cm. Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Ris de blaadjes van de rozemarijn.
2
Snijd de kastanjechampignons, shiitake en oesterzwammen grof. Verdeel de knolselderij over een met bakpapier beklede bakplaat, verdeel hier ½ van de olijfolie over en breng op smaak met peper en zout. Zet 20 min. in de oven.
3
Verhit ondertussen een pan met de overige olijfolie, voeg de gesneden ui, knoflook en paddenstoelen met ½ van de rozemarijn toe en bak 5 min. Voeg de boerenkool toe en bak nog 4 min. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verhit een pan met de slagroom en smelt hier al roerend de camembert in. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de gebakken paddenstoelen over de geroosterde knolselderij en schep de camembertsaus erover. Garneer met de overige rozemarijn en de granaatappelpitjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.