Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de spitskool in kwarten en snijd de bospeen in schuine plakken van 2 cm dik. Meng de ras el hanout met 4/5 van de olijfolie en peper en zout. Bestrijk de spitskoolparten rondom met wat kruidenolie. Meng de overige kruidenolie door de bospeen. Spreid de bospeen uit over een met bakpapier beklede bakplaat en leg de spitskoolparten ertussen. Rooster 25 min. in de oven.
2
Verwarm ondertussen de gestoomde aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit de overige olijfolie in een pan en bak de speklappen in 8 min. krokant. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de aardappelpuree, geroosterde spitskool, bospeen en speklappen over de borden.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.