Print opties

Sluiten

Geroosterde tomaten-paprikasoep

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
55 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de ui en knoflook grof.
2
Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snijd in stukken. Snijd de tomaten in kwarten. Verdeel de ui, knoflook, paprika en tomaten met de olijfolie over een met bakpapier beklede bakplaat. Breng op smaak met peper en zout en rooster 30 min. in de oven.
3
Snijd ondertussen de geroosterde knoflookbroodjes in kleine croutons.
4
Meng de groentebouillontabletten met het warme water. Doe dit samen met de geroosterde groenten in een pan, breng aan de kook en mix met behulp van een staafmixer tot een dikke maaltijdsoep.
5
Snijd de tuinkers los. Verdeel de soep over de kommen en garneer met de tuinkers, knoflookcroutons en balsamicocrème.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.