Geroosterde wortels met harissa en tahin-yoghurtsaus
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Schil de bospenen en laat een klein deel van de groene loof aan de wortel zitten ter decoratie. Besmeer met de rozenharissa en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Rooster de wortels 20 à 30 min. in de oven totdat ze beetgaar zijn.
3
Bereid ondertussen de tahinsaus door de yoghurt te mengen met de tahin, honing, het water en een snufje zout.
4
Rooster de pistachenootjes in een droge pan totdat ze licht beginnen te kleuren. Laat afkoelen en hak fijn samen met de munt.
5
Serveer de geroosterde wortels met de tahin-yoghurtsaus en top af met pistachenootjes, munt en granaatappelpitjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.