Gestoofde kabeljauw met meergranen rijst en broccoli
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de sjalot. Snijd de broccoli in roosjes. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de sjalot 2 min. aan. Voeg de 5-spices kruiden toe en bak 1 min. mee.
3
Blus het geheel af met kokosmelk en gembersiroop en roer goed door. Leg de kabeljauwfilets in de pan, sluit de pan met het deksel en stoof in 8 tot 10 min. gaar, afhankelijk van de dikte.
4
Zet ondertussen een grote pan water op voor de broccoli en kook intussen de broccoli in 6 tot 8 min. beetgaar.
5
Verdeel de rijst en broccoli over de borden, schep de kabeljauw en saus erbij. Maak het gerecht af met de granaatappelpitjes en kiemmix.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.