Print opties

Sluiten

Gestoofde prei met aardappel en kabeljauw

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Schil de aardappelen en snijd in grove stukken. Zet in een pan net onder water met een snufje zout. Kook de aardappelen in 20 min. gaar.
2
Pel intussen de knoflook en hak fijn. Snijd de prei in grove stukken en spoel eventueel zand eraf. Verhit de roomboter in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en prei 2 min. aan.
3
Voeg de doperwten, groentebouillon en kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Snijd intussen de kabeljauw in stukken van ongeveer 4 cm. Voeg de kabeljauw toe aan de prei en plaats de deksel op de pan. Stoof het geheel in ongeveer 15 min. gaar.
4
Hak de takjes dille grof en voeg de laatste 2 min. toe aan de stoof.
5
Giet de aardappelen af, verdeel over de borden en serveer met de gestoofde prei en kabeljauw.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.