Print opties

Sluiten

Gestoofde sukadelappen met zoete aardappelfriet

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 30min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verhit een pan met boter en bak de sukadelappen aan beide kanten in 4 min. goudbruin. Blus af met de rode wijn en voeg vervolgens het bouillontablet, water en de grove mosterd toe. Gaar de sukadelappen ongeveer 2 uur tot het vlees mals is en uit elkaar valt. Voeg de laatste 10 min. de zilveruitjes toe.
2
Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Verdeel deze samen met de zoete aardappelfriet over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel de olie erover. Plaats de bakplaat in de oven wanneer het vlees nog 30 min. moet sudderen. Gaar 20 min. in de oven tot de broccoli en frieten gaar zijn.
3
Serveer de sukadelappen met de zoete aardappelfriet en broccoli.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.