Print opties

Sluiten

Gevuld Turks brood

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bovenkant van het brood en hol het brood voor de uit. Houd daarbij 2 cm van de randen vrij.
2
Snijd de paprika in reepjes en snijd deze nog eens door midden.
3
Verhit ¼ van de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de paprika in 10 min. totdat deze zacht wordt. Laat de maiskorrels uitlekken in een vergiet en spoel nogmaals met koud water.
4
Meng de overige olijfolie met peper en komijn. Bestrijk het brood aan de binnenkant met het oliemengsel. Schep de paprika en de maïskorrels in het brood.
5
Rasp de halloumi en verdeel deze samen met de geraspte kaas over de groenten.
6
Bak 10 min. in de oven. Garneer met blaadjes munt en voeg naar smaak peper toe. Serveer met de veldsla.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.