Print opties

Sluiten

Gevulde appelbollen met pecannoten en amandelspijs

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Laat het bladerdeeg afgedekt ontdooien. Hak de pecannoten grof. Meng de pecannoten en de helft van het kaneelpoeder door de amandelspijs.
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de appels en verwijder het klokhuis met behulp van een appelboor. Vul de appels met de amandelspijs.
3
Klop het ei los. Meng de rest van het kaneelpoeder met de kristalsuiker. Vouw het bladerdeeg rondom de appels, bestrijk met een laagje ei en rol door de kristalsuiker. Plaats de appelbollen op een met bakpapier beklede bakplaat, met de vouwrand van het bladerdeeg aan de onderkant.
4
Bak de appelbollen 18 tot 20 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.